Bloemkoolsteak met zachte geitenkaas, zaden en noten

6f186b7db7d9e68d05f5e9886c6de9daf0e606b4f152787235300f25fcb1d3de.jpg

Allergenen

Eieren, Gluten, Lactose, Melk en noten. Kan andere allergenen bevatten.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Haal het groen van de bloemkool. Snij de bloemkool in twee. Het hart zorgt ervoor dat de bloemkool samen blijft. Snij nu van elke helft twee dikke plakken.

  2. Klop de eieren los en kruid goed met peper en zout.

  3. Meng de panko met de gemalen kaas.

  4. Wentel de schijven bloemkool eerst in het ei en daarna in het pankokaasmengsel.

  5. Besprenkel een vuurvaste schotel of ovenplaat met olijfolie.

  6. Leg de gepaneerde bloemkoolschijven in de schotel en besprenkel met olijfolie. Kruid met peper en zout.

  7. Bak de bloemkool ± 35 min in de oven op 190°C.

  8. Verdeel geitenkaas, noten, zaden en sla over de warme bloemkool. Serveer onmiddellijk.

Altijd in jouw buurt
Liefde voor het vak
Lekker vers
Van de beste kwaliteit