Eieren , Lactose , Melk en Pindanoten. Kan andere allergenen bevatten.
Meng het boekweitmeel, de patisseriebloem, de melk en het tafelbier in een kom.
Voeg een beetje zout toe en meng alles tot een glad beslag.
Klop de eieren los en voeg toe aan het beslag.
Gebruik een staafmixer om tot een beslag te komen zonder klonters.
Neem een pan en smeer in met een beetje boter. Giet het beslag met een pollepel in de hete pan.
Bak de boekweitpannenkoek gedurende 1 à 2 minuten en keer voorzichtig om. Laat nog een minuut verder bakken.
Serveer met een laagje pindakaas en gesneden banaan.
Werk af met ahornsiroop of agavesiroop.
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders
Je bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Je bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven