Boekweitpannenkoek met pindakaas en banaan

3adb665ede1f968c2b10ad92e6ecff0cff611d0709ae27608bd32519a114d398.jpg

Allergenen

Eieren, Lactose, Melk en Pindanoten. Kan andere allergenen bevatten.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Meng het boekweitmeel, de patisseriebloem, de melk en het tafelbier in een kom.

  2. Voeg een beetje zout toe en meng alles tot een glad beslag.

  3. Klop de eieren los en voeg toe aan het beslag.

  4. Gebruik een staafmixer om tot een beslag te komen zonder klonters.

  5. Neem een pan en smeer in met een beetje boter. Giet het beslag met een pollepel in de hete pan.

  6. Bak de boekweitpannenkoek gedurende 1 à 2 minuten en keer voorzichtig om. Laat nog een minuut verder bakken.

  7. Serveer met een laagje pindakaas en gesneden banaan.

  8. Werk af met ahornsiroop of agavesiroop.

Altijd in jouw buurt
Liefde voor het vak
Lekker vers
Van de beste kwaliteit