Bouillabaisse

bd1428784c3f15fd74b10deba34509de868b9e32184ca800ba3d3d510a6e745e.jpg

Allergenen

Schaaldieren, Vis en Weekdieren. Kan andere allergenen bevatten.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Snij de venkelknol in dunne reepjes en de prei in ringetjes.

  2. Verwijder zaadlijsten en steelaanzet van de paprika. Hak het vruchtvlees

  3. fijn.

  4. Verhit een ruime pan op een halfhoog vuur en voeg olie, venkel, ui, prei en rode peper toe. Fruit enkele minuten.

  5. Doe de saffraan in een vuurvast kommetje en overgiet met het kokende water. Laat 5 minuten rusten.

  6. Voeg de tomaten, look, tomatenpuree, bouillon, tijm, laurier en saffraan toe aan de groenten.

  7. Breng aan de kook. Zet het vuur lager en laat 10 minuten pruttelen.

  8. Voeg de visfilet, gamba’s, scampi’s, zeevruchten en mosselen toe. Laat even meekoken tot ze net gaar zijn.

  9. Roer de peterselie erdoor en serveer in diepe borden.

  10. Tip: serveer met rouille en geroosterd Frans brood.

Altijd in jouw buurt
Liefde voor het vak
Lekker vers
Van de beste kwaliteit