Eieren. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
- 
                    
                    
Meng het boekweitmeel met het zout, het water, het ei en de vloeibare honing.
 - 
                    
                    
Klop het deeg met een garde. Dit deeg is heel gemakkelijk te mengen zonder klonters.
 - 
                    
                    
Voeg de karnemelk bij het deeg en meng.
 - 
                    
                    
Laat het deeg minstens 1 u rusten.
 - 
                    
                    
Verhit 1 el boter in een koekenpan (*) en schep 1 pollepel van het beslag in de pan.
 - 
                    
                    
Verdeel het deeg in de pan door met de pan te draaien. Laat een paar min bakken, tot het deeg droog en goudbruin gebakken is.
 - 
                    
                    
Beleg naar keuze, met bv. ham en een gebakken spiegeleitje.
 - 
                    
                    
Vouw de galette dicht en serveer.(*) Vet de pan goed in bij het bakken van elke pannenkoek.
 
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Schrijf je in op onze nieuwsbrief
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders