Brickdeegbuideltje met rijstvulling en groenten

80b93ee3fe970c348e23ffb832ccb3b9b29c7dadecd189e884d3f9e2dc7ffcbf.jpg

Allergenen

Eieren. Kan andere allergenen bevatten.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Bereid de rijst zoals aangegeven op de verpakking. Haal uit het zakje.

  2. Bak de rijst een beetje op. Vermeng met de rauwkostgroenten en de gebakken uitjes. Snij de korianderblaadjes wat fijner en voeg erbij.

  3. Leg 1 vel brickdeeg op een droog aanrecht. Snij een ander vel in Leg het kwartje brickdeeg in het midden van het eerste vel (*). Leg in het midden het rijstgroentemengsel.

  4. Breek het ei en klop het los. Trek met het ei een cirkel ± 3 cm van de rand zodat het deeg kleeft. Vouw het brickdeeg dicht in een buideltje en druk goed aan. Je kan er voor de zekerheid een touwtje rond binden dat je er nadien weer afhaalt.

  5. Frituur tot het goudgeel ziet. Haal uit de friteuse en laat uitlekken. Knip het touwtje eraf en vervang door een bieslooksprietje.

  6. Serveer met zoetzure saus.

  7. (*) Dit zorgt ervoor dat het buideltje niet breekt door het gewicht en het vocht van het mengsel.

Altijd in jouw buurt
Liefde voor het vak
Lekker vers
Van de beste kwaliteit