Allergenen

Eieren, Lactose en Melk. Kan andere allergenen bevatten.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Pel de ui en het teentje look. Snipper beide fijn.

  2. Dipsaus: snij het lente-uitje fijn. Schep de ingrediënten door elkaar en breng op smaak met harissa en zeezout.

  3. Verhit een scheutje olie en roerbak de ui- en looksnippers zacht. Voeg de kruidenmengeling toe. Roer het lamsgehakt erdoor en bak gaar. Breng op smaak met peper en zout en laat afkoelen.

  4. Snij de vellen brickdeeg in 5 repen van 5 à 6 cm breed.

  5. Leg een driehoekje vulling aan de onderkant van een reep brickdeeg en vouw tot een pakketje zoals aangegeven op de verpakking.

  6. Bestrijk de laatste omslag met losgeklopt ei om stevig vast te lijmen.

  7. Leg de gevulde driehoekjes op boterpapier. Bak ze op 180°C in frituurolie goudbruin en gaar.

  8. Laat uitlekken op keukenpapier. Serveer met de dipsaus.

  9. Weinig tijd? Vervang de zelfgemaakte kruidenmengeling door 1 koffielepel ras el hanout.

Altijd in jouw buurt
Liefde voor het vak
Lekker vers
Van de beste kwaliteit