Broodje gepaneerde kabeljauw

5840f031316d1af940e259e772c1adc9775cea7e0713f014388328792ee47d04.jpg

Allergenen

Vis en Gluten. Kan andere allergenen bevatten.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Reinig de ijsbergsla en snij in fijne sliertjes met behulp van een scherp mes of een snijmachine.

  2. Snij de tomaten in dikke schijven.

  3. Bak de broodjes af volgens de werkwijze op de verpakking.

  4. Verhit olie in een koekenpan en bak de gepaneerde kabeljauwfilets rondom bruin. Laat de kabeljauwfilets verder bakken op een zacht vuur tot ze gaar zijn.

  5. Snij de ciabattina’s in Vul 1 helft met ijsbergsla, een schijfje tomaat, een gepaneerde kabeljauwfilet, mayonaise, een schijfje tomaat en ijsbergsla. Zet de 2de helft van het broodje erop en steek vast met een houten prikker.

Altijd in jouw buurt
Liefde voor het vak
Lekker vers
Van de beste kwaliteit