Bruschetta met tomaat

Allergenen
Kan allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Snij het brood in sneden van 1,5 à 2 cm dik.
-
Giet olijfolie in een platte kom en dompel elke snede in de olijfolie. Leg op een grill met aluminiumfolie.
-
Verwarm de oven voor op 150°C.
-
Bestrooi elke snede brood met lookpoeder en goed wat grof zeezout. Steek de sneden brood in de voorverwarmde oven gedurende 5 tot 10 min, tot het brood krokant is.
-
Spoel de tomaten, verwijder het kroontje, snij eerst in sneetjes en daarna in stukjes.
-
Haal de gebakken broodsneden uit de oven en leg op een schotel. Bedek rijkelijk met de tomatenstukjes.
-
Werk af met een streepje olijfolie en wat extra grof zeezout.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Wil je dit verder toelichten?
Sluiten
Schrijf je in op onze nieuwsbrief
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders