Bruschetta met tomaat en buffelmozzarella

cccd63c3716b9720e660ca690bed1f0ea9d65d88c6e5860670b191eee0500b26.jpg

Allergenen

Lactose en Melk. Kan andere allergenen bevatten.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Snij de tomaten in partjes en verwijder de pitjes. Snij het vruchtvlees in kleine stukjes en doe in een kom. Pel 1 teentje look en pers het uit boven de tomatenstukjes.

  2. Hou enkele basilicumblaadjes apart en scheur de rest in stukjes. Schep ze door de tomaten. Breng op smaak met olijfolie, balsamicoazijn, versgemalen zwarte peper en zeezout.

  3. Snij de mozzarellabolletjes in fijne plakjes.

  4. Bestrijk de sneetjes ciabatta met olijfolie. Rooster ze in de oven of broodrooster.

  5. Pel het 2de teentje look en snij middendoor. Wrijf de warme sneetjes in met het doorgesneden teentje knoflook.

  6. Verdeel de tomatenstukjes over de ciabattasneetjes. Schik de plakjes mozzarella erop. Druppel er nog wat olijfolie over. Kruid met versgemalen zwarte peper en zeezout. Werk af met een blaadje basilicum.

Altijd in jouw buurt
Liefde voor het vak
Lekker vers
Van de beste kwaliteit