Allergenen

Eieren en zwaveldioxide en sulfieten. Kan andere allergenen bevatten.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Giet de wodka, het limoensap en de passievruchtensiroop in een shaker.

  2. Snij de passievrucht in 2 en lepel de helft in de shaker. Breek het ei en splits het eigeel van het eiwit. Doe het eiwit bij de overige ingrediënten in de shaker. Shake goed tot het eiwit in schuim verandert.

  3. Open de shaker en vul nu met ijsblokjes. Shake een 2de keer.

  4. Giet de cocktail in het glas.

  5. Leg ½ passievrucht in het midden van het glas bovenop de cocktail.

  6. Giet de schuimwijn in een shotglas en serveer bij de cocktail.

  7. (*) PASSIEVRUCHTENSIROOP: Doe 250 g suiker en 125 ml water in een pannetje. Snij 2 passievruchten in 2 en lepel de zaadjes in het pannetje. Zet op een middelhoog vuur, maar laat niet koken. Roer door elkaar tot de suiker gesmolten is. Laat de siroop afkoelen. Giet de siroop door een fijne zeef. Snij een vanillestok in 2 en voeg toe aan de siroop. Giet in een fles met dop en bewaar maximaal drie maanden in de koelkast.