Buideltje van brie met gerookte zalm of spekreepjes

22cbafe712af6ee9e8467422a32a51706f1b1bde541f2fdf591b354ee84089a0.jpg

Allergenen

Eieren, Vis, Lactose en Melk. Kan andere allergenen bevatten.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Verwarm de oven voor op 200°C.

  2. Rol het bladerdeeg open en snij in 4 stukken.

  3. Snij de brie in stukjes van 40 g.

  4. Snij de zalm in 3 stukjes. Snij het ontbijtspek in reepjes. Bak de spekreepjes in een hete pan met antikleeflaag.

  5. Verdeel op de helft van het bladerdeeg de stukjes zalm en op de andere helft de gebakken spekreepjes. Leg de stukjes kaas erboven. Verdeel de resterende spekreepjes over de kaas. Voeg een beetje honing toe. Kruid de kaas met wat peper.

  6. Vorm buideltjes van de bladerdeeglapjes, maak de randjes nat om de buideltjes goed te laten sluiten.

  7. Klop het ei los en bestrijk de buideltjes met het ei.

  8. Leg een vel bakpapier in een ovenschaal en zet de buideltjes erop.

  9. Zet de buideltjes 25 minuten in de voorverwarmde oven.

  10. Haal ze uit de oven en serveer met wat jonge sla en een stukje citroen.

Altijd in jouw buurt
Liefde voor het vak
Lekker vers
Van de beste kwaliteit