Bulgur met bosbessen, karnemelk, ahornsiroop, banaan en notenmengeling

331131dcc3438f32189918808d89d03130e646747da1e3f50ad0f59c15416404.jpg

Allergenen

Gluten, Lactose, Melk en noten. Kan andere allergenen bevatten.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Breng in een pan water aan de kook. Doe de bulgur erbij, zet op een zacht vuur en laat met het deksel erop ± 10 à 15 minuten koken. Giet af en laat een beetje afkoelen.

  2. Pureer de bosbessen en banaan in een blender en giet de karnemelk en ahornsiroop erdoor.

  3. Verdeel de bulgur over de kommetjes en schenk een goede laag van het fruitmengsel erbij. Werk af met nootjes naar keuze.

  4. Serveer met wat extra ahornsiroop en nootjes.

Altijd in jouw buurt
Liefde voor het vak
Lekker vers
Van de beste kwaliteit