Risotto van bulgur met oosterse champignonmengeling

Gluten en zwaveldioxide en sulfieten. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Pel de sjalotten en snipper fijn. Reinig de champignons indien nodig en snij de grote exemplaren in 2 of 4.
-
Smelt de helft van de boter in een pan en bak de champignons 5 à 6 minuten op hoog vuur.
-
Smelt de rest van de boter in een conische sauspan en fruit de sjalotsnippers hierin.
-
Voeg de bulgur en wijn toe en laat de wijn wat verdampen.
-
Giet de warme groentebouillon er beetje bij beetje bij en laat de bulgur de vloeistof opnemen, zonder te roeren. Laat ± 20 minuten garen tot de bulgur zacht is.
-
Voeg de room, geraspte kaas en een deel van de champignons toe. Meng alles en kruid met peper en zout.
-
Doe alles op een schotel en werk af met de rest van de champignons. Versier met wat bieslook.