Pastinaakwortelsoep met karnemelk

4Wild/Gevogelte30minPrint
Ingrediƫnten
  • 150 ml Boni Selection karnemelk
  • 2 pastinaak
  • 2 wortels
  • 1 ui
  • 1 l kippenbouillon
  • 1 kl currypoeder
  • Spar boter
  • broodcroutons
  • waterkers
Recept
  1. Schil de wortelen en pastinaken. Snij alles in kleine blokjes.
  2. Pel de ui en snipper fijn.
  3. Stoof de groenten en de ui kort aan in 1 el boter. Kruid met peper, zout en currypoeder.
  4. Overgiet de groenten met de bouillon en breng de soep aan de kook.
  5. Laat de soep 20 min zachtjes koken.
  6. Giet de karnemelk bij de soep.
  7. Mix de soep met een staafmixer.
  8. Warm de soep terug op en werk af met broodcroutons en wat waterkers.
< naar recepten