Melk. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Schil de wortelen en pastinaken. Snij alles in kleine blokjes.
-
Pel de ui en snipper fijn.
-
Stoof de groenten en de ui kort aan in 1 el boter. Kruid met peper, zout en currypoeder.
-
Overgiet de groenten met de bouillon en breng de soep aan de kook.
-
Laat de soep 20 min zachtjes koken.
-
Giet de karnemelk bij de soep.
-
Mix de soep met een staafmixer.
-
Warm de soep terug op en werk af met broodcroutons en wat waterkers.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven