Bulgursalade met paprika, tomaat en abrikoos

05a1a5f9af5c527cc87a6ef748058f5de22e8295d21f5ff2b6f146f4111f417a.jpg

Allergenen

Gluten, Lactose en Melk. Kan andere allergenen bevatten.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Breng de tuinkruidenbouillon met komijn en koriander aan de kook.

  2. Giet de hete bouillon over de bulgur en laat afgedekt 10 min zwellen.

  3. Verwijder de steelaanzet en zaadjes van de puntpaprika en snij in blokjes.

  4. Laat de abrikozen 10 min zwellen in lauw water.

  5. Schil de wortels en rasp grof.

  6. Snij de komkommer in blokjes.

  7. Verwijder de zaadjes van de tomaten en snij het vruchtvlees in blokjes.

  8. Snipper de munt en peterselie fijn.

  9. Snij de abrikozen in fijne reepjes en de olijven in ringen.

  10. Meng de blokjes komkommer, zoete puntpaprika en tomaten met de geraspte wortel, fijngesnipperde kruiden en abrikozen onder de bulgur.

  11. Breng op smaak met piment d’espelette, zout en citroensap.

  12. Roer er wat Griekse olijfolie door.

  13. Werk af met zwarte olijven en verkruimel de feta erover.

Altijd in jouw buurt
Liefde voor het vak
Lekker vers
Van de beste kwaliteit