Allergenen

Melk en sojabonen. Kan andere allergenen bevatten.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Ingrediënten: 5.0 tenen look

    Pel de look en plet met de platte kant van een groot mes.

  2. Ingrediënten: 2.0 bosje koriander

    Snipper de koriander fijn.

  3. Ingrediënten: 2.0 limoenen 2.0 sinaasappelen

    Pers limoenen en de sinaasappelen en voeg samen.

  4. Ingrediënten: 2.0 el Boni sojasaus 1.0 el harissa 2.0 el bruine suiker 2.0 kl komijn 50.0 ml zonnebloemolie

    Roer de look, sojasaus, harissa, bruine suiker, komijn, ½ van de koriander en zonnebloemolie erdoor.

  5. Ingrediënten: 500.0 g Spar steak

    Snij het vlees in reepjes van 1 cm breed.

  6. Giet de marinade over het vlees en laat min. 1 u en max. 6 u marineren.

  7. Ingrediënten: 0.5 rode uien 1.0 rode chilipepers

    Pel de rode ui en snipper fijn. Verwijder de steel en zaadlijsten van de chilipeper en snipper fijn.

  8. Ingrediënten: 0.5 limoenen 3.0 tomaten

    Verwijder de kroon en zaadjes uit de tomaten en snij het vruchtvlees in blokjes. Meng de rode ui, chilipeper en overige koriander erdoor. Breng op smaak met het sap van limoen en zout.

  9. Ingrediënten: 1.0 avocado’s

    Pel de avocado en verwijder de pit. Snij in reepjes.

  10. Giet het vlees met marinade door een zeef en dep het vlees wat droog.

  11. Ingrediënten: 50.0 ml zonnebloemolie

    Verhit wat zonnebloemolie in een bakpan en bak het vlees krokant.

  12. Ingrediënten: 400.0 g Spar verse frieten

    Bak de frietjes goudbruin in de friteuse.

  13. Ingrediënten: 200.0 g Boni zure room 150.0 g Spar gemalen mozzarella 6.0 Spar wraps

    Beleg een wrap met zure room, tomatensalsa, avocado, het vlees, wat frietjes en mozzarella. Vouw toe en bak in een antikleefpan aan 2 zijden bruin, totdat de kaas mooi gesmolten is.

Altijd in jouw buurt
Liefde voor het vak
Lekker vers
Van de beste kwaliteit

Smakelijk

........................................................

Magazines

........................................................

Over Spar

........................................................