Cannelés met geitenkaas en chorizo

a0edc1c94e5c3de99b634702d3853481c836325d29e6ab9b09828feb4c7d7f0d.jpg

Allergenen

Eieren, Gluten, Lactose en Melk. Kan andere allergenen bevatten.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Verwarm de oven voor op 210°C.

  2. Warm de melk op in een steelpan en voeg de boter in blokjes toe. Breng aan de kook.

  3. Klop het ei met de eidooier los en roer de bloem erdoor. Voeg de warme botermelk straalsgewijs toe onder voortdurend roeren tot een glad deeg.

  4. Snij de chorizo in stukjes en verkruimel de geitenkaas. Schep beide door het deeg.

  5. Beboter en bebloem de vormpjes en vul ze met het mengsel.

  6. Zet 20 min in het midden van de voorverwarmde oven.

  7. Verlaag de temperatuur naar 180°C en bak ze verder gaar in 25 min.

  8. Zet de ovendeur op een kier en laat afkoelen.

  9. Ontvorm de hartige cannelés en serveer warm of lauwwarm.

Altijd in jouw buurt
Liefde voor het vak
Lekker vers
Van de beste kwaliteit