Lactose en Melk. Kan andere allergenen bevatten.
Kook de pasta beetgaar in licht gezouten water. Giet af en spoel met koud water tot de pasta koud is.
Pel het teentje look en rasp fijn.
Vinaigrette: doe de ingrediënten in een bokaal met schroefdeksel, kruid met peper en zout. Schud goed.
Snij de mozzarellaknikkers en tomaatjes in twee.
Scheur de basilicumblaadjes in stukjes, hak de rucola grof.
Schep tomaat, mozzarella, rucola en basilicum door de pasta.
Meng de vinaigrette erdoor en breng op smaak met peper en zout.
Tip: maak de pastasalade de avond voordien en geef 1 portie mee.
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders
Je bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Je bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven