Casareccia ovenschotel met spinazie

Casareccia ovenschotel met spinazie

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Verwarm de oven voor op 175°C.

  2. Verhit 1 eetlepel olie in een ruime pan en stoof hierin de uisnippers. Voeg het vlees toe en bak rul. Voeg de spaghettigroenten en tomatenpuree toe en overgiet met de wijn en bouillon. Kruid met oregano, basilicum, tijm, versgemalen zwarte peper en zeezout.

  3. Laat op een zacht vuurtje pruttelen tot de saus ingedikt is.

  4. Bechamelsaus: smelt de boter, roer de bloem erdoor en voeg de melk langzaam toe onder voortdurend roeren. Laat indikken en breng op smaak met peper, zout en nootmuskaat. Schep de spinazieblaadjes door de warme saus.

  5. Kook de pasta beetgaar in 11 minuten. Giet ze af en laat uitlekken.

  6. Bedek de bodem van een ovenschaal met een laag pasta. Schep de vleessaus erover. Bedek met de rest van de pasta en overgiet met de spinaziesaus.

  7. Bestrooi met de gemalen kaas en bak in 20 minuten goudbruin.