Ceviche van scampi’s met huisgemaakte tortillachips

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Knip de wraps in stukjes en bak ze goudbruin en krokant in hete olie. Bestrooi met zout en laat uitlekken op keukenpapier.

  2. Snij de scampi’s in kleine stukjes en schep het limoensap erdoor. Zet 30 min in de koelkast.

  3. Pel de ui en snipper fijn.

  4. Snij de komkommer in de lengte middendoor, verwijder de zaadjes en snij het vruchtvlees in blokjes.

  5. Snij de tomaatjes in stukjes. Hak de jalapeño fijn.

  6. Snij de avocado middendoor en verwijder de pit. Schep het vruchtvlees eruit met behulp van een lepel en snij in kleine blokjes.

  7. Pluk de blaadjes van de koriander en hou opzij.

  8. Snipper de steeltjes fijn.

  9. Giet de scampi’s door een zeef en vang het vocht op.

  10. Schep de tomaatjes, jalapeño, koriandersteeltjes, komkommer en avocadoblokjes door de scampi’s. Breng op smaak met worcestersaus, zout, limoenvocht en sriracha.

  11. Bestrooi met korianderblaadjes en serveer op de tortillachips.