Chakchouka met ei

27a20c8621f1c71d8b9ad29f148a54e1aaf62703e0dd982c63982d4546254858.jpg

Allergenen

Eieren. Kan andere allergenen bevatten.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Snij de paprika’s in 2 en verwijder de zaadlijsten. Snij het vruchtvlees van de paprika’s in reepjes en bak ze samen met de ui en de look in olijfolie in een ruime pan met dikke bodem tot ze zacht zijn.

  2. Voeg de tomaten, tomatenpuree, chili naar smaak, suiker en komijn toe. Dek de pan af en laat stoven tot het mengsel dik en goed gemengd is. Breng op smaak met zout.

  3. Maak 2 holtes in het groentemengsel en breek hierover een ei. Kruid met versgemalen zwarte peper en dek de pan af. Laat bakken tot de eieren gaan stollen.

  4. Serveer met versgebakken brood.

Altijd in jouw buurt
Liefde voor het vak
Lekker vers
Van de beste kwaliteit