Allergenen

Pindanoten. Kan andere allergenen bevatten.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Pel de ui en de look. Snipper de ui en pers de look fijn.

  2. Verwijder de steelaanzet en zaadjes van de paprika en chilipeper. Snij de paprika in blokjes. Snipper de chilipeper fijn.

  3. Verhit wat arachideolie in een stoofpot.

  4. Bak het gehakt rul.

  5. Voeg de ui, look en chilipeper toe en bak mee.

  6. Roer de paprikastukjes en tomatenpuree erdoor.

  7. Blus met de tomatenblokjes en 250 ml water.

  8. Voeg het rundsbouillonblokje en de komijn toe. Breng aan de kook.

  9. Dek af en laat 1 u op een zacht vuur sudderen of zet 1 u in de oven op 140°C.

  10. Laat de rode bonen en maïs uitlekken.

  11. Voeg de uitgelekte bonen en maïs toe en laat nog 5 min koken.

  12. Snipper de koriander fijn en roer door de chili.

Altijd in jouw buurt
Liefde voor het vak
Lekker vers
Van de beste kwaliteit