Gluten. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Borstel de champignons en snij in grove stukken.
-
Kook de builtjes basmatirijst zoals aangegeven op de verpakking.
-
Spoel de tomaten, courgette en paprika’s. Snij de tomaten in stukken en leg op de bodem van de kookpot.
-
Snij de courgette in stukjes.
-
Verwijder de steelaanzet en zaadlijsten van de paprika’s en snij in stukken.
-
Pel de uien en snij grof.
-
Doe alle groenten in de kookpot. Verkruimel het bouillonblokje erover.
-
Stoof alles aan onder deksel en laat verder garen.
-
Voeg het gehakt toe aan de groenten voor ze gaar zijn.
-
Spoel de rode bonen goed en voeg toe.
-
Voeg de tomatenstukjes en gerookte spekblokjes toe.
-
Serveer de chili con carne met de rijst.Tip: de tomaten op de bodem van de kookpot geven genoeg vocht af. Olie heb je dus niet nodig om te bakken.
Schrijf je in op onze nieuwsbrief
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven