Eieren , Gluten , Lactose en Melk. Kan andere allergenen bevatten.
Snij het bladerdeeg in 8 gelijke punten.
Leg op elk deel een stukje Chimaykaas. Schik hierop een koffielepel Luikse siroop.
Vouw het deeg dicht tot een pakketje en leg op een bakplaat met bakpapier.
Klop het ei los met een beetje melk en borstel de bovenkant van de pakketjes in met het losgeklopt ei.
Bak in een voorverwarmde oven van 180°C gedurende ± 10 minuten.
Schik de gemengde sla en een vierde van de tomaat op een bord. Versier het bord met streepjes Luikse siroop en schik er 2 kaaspakketjes op.
Tip: serveer dit hapje met een fruitige Rode Chimay op keldertemperatuur tussen 10 en 12°C.
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders
Je bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Je bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven