Chimaypakketjes met Luikse siroop

Chimaypakketjes met Luikse siroop

Allergenen

Eieren , Gluten en Melk. Kan andere allergenen bevatten.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Snij het bladerdeeg in 8 gelijke punten.

  2. Leg op elk deel een stukje Chimaykaas. Schik hierop een koffielepel Luikse siroop.

  3. Vouw het deeg dicht tot een pakketje en leg op een bakplaat met bakpapier.

  4. Klop het ei los met een beetje melk en borstel de bovenkant van de pakketjes in met het losgeklopt ei.

  5. Bak in een voorverwarmde oven van 180°C gedurende ± 10 minuten.

  6. Schik de gemengde sla en een vierde van de tomaat op een bord. Versier het bord met streepjes Luikse siroop en schik er 2 kaaspakketjes op.

  7. Tip: serveer dit hapje met een fruitige Rode Chimay op keldertemperatuur tussen 10 en 12°C.