Chinese koolgratin

fba5a5628d501af062d54f1ba6504e8658225f54d7a7cf170ca06caf077c7258.jpg

Allergenen

Eieren, Lactose en Melk. Kan andere allergenen bevatten.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Verwarm de oven voor op 180°C.

  2. Snij de kool in 4 stukken en spoel grondig. Blancheer de stukken kool 7 minuten in licht gezouten kokend water. Laat de kool uitlekken. Schik ze in een ovenschaal.

  3. Borstel de champignons schoon en snij ze in plakjes. Strooi de champignonplakjes over de kool, zodat deze volledig bedekt is.

  4. Klop de eieren los met de room. Kruid met kerriepoeder en nootmuskaat. Breng verder op smaak met versgemalen zwarte peper en zeezout. Giet het mengsel over de champignons.

  5. Bedek met een laag gratinkaas. Zet in de oven en bak goudbruin en gaar in 30 minuten.

Altijd in jouw buurt
Liefde voor het vak
Lekker vers
Van de beste kwaliteit