Chutney van courgette

3ba026150e813a49d560908e53c8e62e1c689fc4167bb13178908ecda2e333dd.jpg

Allergenen

Mosterd. Kan andere allergenen bevatten.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Schil de appelen en snij het vruchtvlees in blokjes.

  2. Spoel de tomaten en courgettes en snij vervolgens in stukjes.

  3. Pel de teentjes look en druk ze plat met de zijkant van een groot mes.

  4. Schil de gember en rasp fijn.

  5. Doe alle ingrediënten in een pan en breng langzaam aan de kook. Laat zachtjes sudderen tot je een dikke chutney bekomt. Roer regelmatig om.

  6. Schep de warme chutney in propere potten. Schroef ze dicht en draai ze om.

  7. Laat de chutney 2 weken rusten in de koelkast voor gebruik.

Altijd in jouw buurt
Liefde voor het vak
Lekker vers
Van de beste kwaliteit