Ciabatta met kalkoenburger op Italiaanse wijze
 
                    
                    
                Melk. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
Kook dit gerecht in deze stappen
- 
                    
                    Bak de ciabattabroodjes zoals aangegeven op de verpakking. 
- 
                    
                    Snij de courgette in plakken van 7 cm lang. Smelt een klontje boter en bak de courgettestukken gaar in de hete boter. 
- 
                    
                    Snij de mozzarella in plakjes, voorzie ½ mozzarella per persoon. 
- 
                    
                    Kruid de kalkoenlapjes met peper, zout en Provençaalse kruiden. Bak ze gaar in hete boter. 
- 
                    
                    Snij de ciabattabroodjes in Beleg de bodem met plakjes courgette. Schik hierop 2 plakken mozzarella, bedek met een laagje pesto, enkele stukjes zongedroogde tomaat en rucola. Leg het gebakken kalkoenlapje erop. 
- 
                    
                    Zet het hoedje van het ciabattabroodje erop. 
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Schrijf je in op onze nieuwsbrief
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders
 
                    
                    
                 
                    
                    
                 
                    
                    
                