Kan allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Voordeeg:
-
meng de bloem met het water en de gist. Dek af met plasticfolie en laat een nacht rusten in de koelkast.
-
Meng de dag erna de rest van alle ingrediënten samen door het voordeeg. Kneed goed en bekom een redelijk nat deeg. Laat 45 min rijzen onder plasticfolie of een handdoek.
-
Bestrooi het werkblad met rijstgriesmeel en stort het deeg erop. Plooi de buitenkanten naar binnen.
-
Laat opnieuw afgedekt 45 min rijzen.
-
Verwarm de oven op 240°C of de heetst mogelijke stand.
-
Herhaal stap 3.
-
Bestrooi een bakplaat rijkelijk met rijstgriesmeel.
-
Snij het deeg in lange repen en leg voorzichtig op de bakplaat. Bestrooi het deeg met rijstgriesmeel. Laat afgedekt 30 min rijzen.
-
Zet de bakplaat in de oven, giet een klein glaasje water rechtstreeks in de oven en sluit meteen. Bak 15 min.