Allergenen

Lactose en Melk. Kan andere allergenen bevatten.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Verwarm de oven voor op 200°C.

  2. Knip grote cijfers ‘1’ en ‘9’ uit papier en leg op het kruimeldeeg. Leg 2 cijfers per vel deeg. Snij met een scherp mes de cijfers uit het deeg. Verwijder de rest van het deeg.

  3. Bak de cijfers in de voorverwarmde oven goudbruin en krokant.

  4. Haal uit de oven en laat afkoelen.

  5. Klop de mascarpone, het vanilleextract en de bloemsuiker op tot een homogeen mengsel.

  6. Doe de crème in een spuitzak met spuitmond.

  7. Spuit op de cijfers 1 en 9 toefjes mascarponecrème. Plaats de andere cijfers voorzichtig op de met crème bespoten cijfers. Spuit terug toefjes crème op de cijfers.

  8. Werk af met meringue, macarons, rood fruit en eetbare bloemen.

Altijd in jouw buurt
Liefde voor het vak
Lekker vers
Van de beste kwaliteit