Allergenen

Eieren , Gluten , Lactose en Melk. Kan andere allergenen bevatten.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Verwarm de oven voor op 170°C.

  2. Knip het bakpapier op de juiste grootte en steek in de bakvorm.

  3. 2e8f3b30cfc311015c8035bbea53e87539a8e1b0430f4b78406236ed960076d0.jpg 148d1b41c4bd63584f4f88c7ccc70db6dd0eead26f41ee1b18e9c8b640964dcd.jpg 4819ccdc1a3c71f3a84124b30198195858471f15e3533bce733424bf06c489f8.jpg

    Weeg de bloem in een kom en meng met het bakpoeder. Giet de suiker en een snuifje zout erbij en meng.

  4. f3a83e8e4fb07574ae5b20b522783399a5b01955e9b48a3240a3c573a49a0800.jpg 606923013b674df7d3d32dd5bfcf6142933a1e7ac45ac6792984f6029e853df8.jpg 8a6f48b22f2c50f349330c62a52e8b1771589c1cf30cef5755fbf21eda4df53c.jpg bd4049d77c97627ed6cbfd7460067e8db8475e7c7af1f8a3f0a307a5e9346682.jpg 11ace350d1603d75a155c6e62ab817142135f616954963a94039c7073122ddf6.jpg

    Doe de eieren en het vanille-extract bij de ricotta.

  5. f0f49f1bb5df5f8e095c3d6ee536b80efe668095800665935852fc9d40612531.jpg a7a0fc4234bc3966001b3495471bbd4d64e77651d11d51e9b39ca3db30bb83c3.jpg 3c4efb588c23aa69a42be36418f54d073f323db3558c1cc9147cb3ba1bd7ab3d.jpg f2022a043a25b2f4c0a424ecd7efb2a50f8ce6a4599dee311b5356bed4965fc0.jpg

    Smelt de boter 30 sec in de microgolfoven. Voeg toe aan de eieren en ricotta, en meng alles.

  6. Meng ½ van de natte massa bij de droge ingrediënten met een klopper. Doe er daarna de andere helft bij en meng opnieuw.

  7. 7b1a61013215ba503403d3c4060a01402ec7e019cc8ac4f8957691c6bf08974b.jpg 244bdd82be577176fc485d7ff76249aa158353da2394ab6a575fc43bc8676783.jpg 092f14a61219192b5d855b2790e7a35cc2774b2ae7e9fd78bbcfa159c5ef5c30.jpg d415246e6cdc7e7adc3b25ee87e64d2aa6e4cfec9c46fd201303b6275c141353.jpg b37cbb464c56386b0f89bb30573a9fa552205912603f8db7fd71625459778355.jpg f42d614f4aa128eddba06e2c8176d6e12c4457e2b03a004533f6fe5365de3f7d.jpg 902ecb3624cdc4df0c458546c3e8f2bfe84e568d94011a81d1c84d5b7e85acb4.jpg

    Meng de frambozen voorzichtig door het beslag. Giet alles in de bakvorm en strijk glad.

  8. Zet in de voorverwarmde oven en bak 50 à 60 min.

  9. Check met een caketester of tandenstoker of de cake voldoende uitgebakken is. Indien niet, laat nog wat verder bakken.

  10. 27814a4150d64ae380ed67f23a925c70678794d926186421ec5a08b6defb109f.jpg 181d9db5182702da5b2604c315e6a1590153423ccf7b87134e3b67c248267317.jpg 33e54d33443f84b42de794de6fcfd18eaaeed730fa4f451913ae4038ca4e7332.jpg bb1c0155885c76599697d2d38a7a5e0dc031adbee867ad53c98f64714497932b.jpg

    Haal uit de oven, zet op een taartschotel en werk af met bloemsuiker.