Allergenen

Eieren , Gluten , Lactose , Melk en sojabonen. Kan andere allergenen bevatten.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Koekjesbodem

    Smelt de boter. Breek de speculoos in stukjes en steek in een zak. Rol hierover met een deegrol tot het kruimels zijn. Vermeng de boter met de koekkruimels.

  2. Bekleed de bodem van een springvorm met bakpapier. Wrijf de zijkanten in met wat vetstof.

  3. Doe het koekjesmengsel in de bakvorm en duw met de onderkant van een lepel overal plat.

  4. Vulling

    Meng de ricotta met de labneh, suiker, maïzena, citroensap en -zeste, ei en eidooiers goed door elkaar.

  5. Giet de mengeling over de koekjesbodem.

  6. Zet de taart in de oven (niet voorverwarmd) op 225°C en bak 40 tot 45 min.

  7. Haal uit de oven, laat afkoelen en haal uit de springvorm.

  8. Snij de taart in stukken.