Gestreepte citroen-frambozentaart

Eieren , Lactose en Melk. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Klop de eieren en de suiker luchtig. Meng de zelfrijzende bloem met het snuifje zout en zeef.
-
Spatel de gezeefde bloem voorzichtig onder de luchtig geklopte eieren tot alles is gemengd.
-
Voeg de citroenzeste toe aan het beslag en verfris met enkele druppels sap.
-
Verwarm de oven voor op 180°C onder- en bovenwarmte.
-
Smeer de biscuit open op een bakplaat met bakpapier. Zet in de voorverwarmde oven en bak 8 min.
-
Haal de biscuit uit de oven, laat ± 2 min staan en draai dan om op een rooster. Trek het bakpapier weg.
-
Klop de mascarpone los met de bloemsuiker en frambozencoulis.
-
Snij de biscuit in de lengte in 2. Besmeer de 2 lange repen met de frambozenmascarpone.
-
Rol de ene rol op en rol de andere reep nog eens rond de vorige. Je bekomt nu een cilindertaart van 12 à 16 cm Ø.
-
Smeer de rest van de frambozenmascarpone rond de taart en spuit de rest in kleine dotjes op de bovenkant van de taart en werk af met verse frambozen.