Compote van conferenceperen met rozemarijn en geitenkaasje

9c26701634bb93d2dd4aaaffc1748e76a1bb3d710c21654ba7dce4a78f51215e.jpg

Allergenen

Lactose en Melk. Kan andere allergenen bevatten.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Snij elk geitenkaasje in 4 gelijke cilinders. Rol deze in een sneetje spek.

  2. Verwarm de oven op 180°C.

  3. Schil de peren, verwijder het klokhuis, snij in kleine blokjes.

  4. Stoof de peren aan in hete boter en voeg suiker toe. Laat 10 min goed sudderen.

  5. Werk af met verse fijngesnipperde rozemarijn.

  6. Verwarm de geitenkaasjes 10 min in de oven.

  7. Serveer de compote met kaasjes en wat brood.

Altijd in jouw buurt
Liefde voor het vak
Lekker vers
Van de beste kwaliteit