Melk en Weekdieren. Kan andere allergenen bevatten.
Droog de Italiaanse ham in een oven van 100°C gedurende 2 uur tot ze krokant is.
Kook de erwtjes in 10 minuten gaar in de melk en kippenbouillon met dragon- en muntblaadjes.
Giet de erwtjes af en pureer tot een crème. Kruid met peper en zout.
Paneer de sint-jakobsvruchten in Cuissana en bak ze kort op een hete barbecue of grillpan.
Dresseer het bord met een streep erwtjescrème. Schik de coquilles erbij en leg de gedroogde ham erboven. Werk af met wat grof zeezout.
Champignonsoep met coquilles en krokant gebakken olijven
Sint-jakobsvruchten uit de oven met gedroogde Italiaanse ham
Coquilles met pancetta en zeekraal
Gyoza met coquille en paling
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders