Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Reinig de sla en groenten. Rasp het groene, stevige deel van de courgette.

  2. Snij de paprika in fijne ringen. Snij de champignons in plakjes. Pel en snij de ui fijn.

  3. Stoof de ui en courgette in wat olijfolie. Kruid met peper en zout. Laat uitlekken in een zeef.

  4. Meng de gestoofde courgette, eieren en paneermeel tot een homogene massa.

  5. Neem een lepel van het mengsel en bak mooi goudbruin aan beide zijden in hete olijfolie in een antikleefpan. Hou warm.

  6. Stoof de grotchampignons en paprikaringen gaar in hete olijfolie. Kruid met peper en zout.

  7. Bak de broodjes gaar en krokant in de oven. Snij de broodjes doormidden.

  8. Beleg de broodjes met kropsla, ketchup, een courgetteburger, plakje Oud Brugge kaas, paprika en champignons.

  9. Zet het deksel erop en prik vast met een cocktailprikker. Zo blijft de burger mooi recht staan.