Crème van pitten, zaden en fruit

290f8db4860a74463ee583d4e0508a8b436f2ef401f73483454ca635f51bbc34.jpg

Allergenen

noten en sesamzaad. Kan andere allergenen bevatten.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Laat de amandelen 1 nacht in een kommetje water weken.

  2. Doe de rest van de pitten en zaden in een grote kom. Overgiet met water en laat ook 1 nacht weken.

  3. Schil het fruit, verwijder het klokhuis en snij het vruchtvlees in stukken.

  4. Pel de geweekte amandelen en spoel de pitten en zaden.

  5. Doe alles in de blender samen met de rijstmelk, appel, peer en esdoornsiroop.

  6. Mix tot een gladde crème.

  7. Rooster de amandelschilfers in een hete, droge koekenpan.

  8. Werk af met bramen, bessen en frambozen. Bestrooi met geroosterde amandelschilfers en serveer onmiddellijk.

Altijd in jouw buurt
Liefde voor het vak
Lekker vers
Van de beste kwaliteit