Eieren en noten. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Doe de verschillende vruchten in een pan met 1 el rietsuiker. Laat de vruchten kort opwarmen tot de suiker gesmolten is en de vruchten goed warm zijn.
-
Klop de eieren los en meng onder de melk met 1 el rietsuiker. Kruid met kaneelpoeder en een snuifje zout.
-
Leg de sneden rozijnenbrood 1 voor 1 kort in het eimengsel. Laat uitdruipen.
-
Bak het rozijnenbrood aan beide kanten krokant in gesmolten boter.
-
Snij de gebakken sneden brood in 2 of 3 stukken.
-
Serveer het warme verloren brood met de vruchten, yoghurt, zaden, pitten en fijngehakte walnoten.
-
Werk af met poedersuiker.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven