Verloren brood met warme vruchten, yoghurt, zaden en noten

4Zoet30minPrint
Ingrediënten
  • 4 grote sneden rozijnenbrood
  • 2 Spar eieren
  • 2 dl Boni Selection melk
  • ¼ kl kaneelpoeder
  • 2 el rietsuiker
  • 150 g blauwe bessen
  • 150 g frambozen
  • 4 el Boni Selection mengeling zaden en pitten
  • 4 el Spar walnoten
  • 200 g Boni Selection volle yoghurt
  • Spar boter
  • poedersuiker
Recept

1. Doe de verschillende vruchten in een pan met 1 el rietsuiker. Laat de vruchten kort opwarmen tot de suiker gesmolten is en de vruchten goed warm zijn.
2. Klop de eieren los en meng onder de melk met 1 el rietsuiker. Kruid met kaneelpoeder en een snuifje zout.
3. Leg de sneden rozijnenbrood 1 voor 1 kort in het eimengsel. Laat uitdruipen.
4. Bak het rozijnenbrood aan beide kanten krokant in gesmolten boter.
5. Snij de gebakken sneden brood in 2 of 3 stukken.
6. Serveer het warme verloren brood met de vruchten, yoghurt, zaden, pitten en fijngehakte walnoten.
7. Werk af met poedersuiker.

< naar recepten