Gebakken fruit met vanillecrème en meringue

Allergenen
Lactose en Melk. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Vanillecrème: los het vanillepoeder op in 3 el koude melk. Voeg de rest van de melk en de vanillesuiker toe. Breng al roerend aan de kook. Laat 2 min koken en indikken.
-
Laat de crème afgedekt met plasticfolie 10 min afkoelen in de frigo.
-
Voeg de yoghurt bij de koude crème. Meng alles goed door elkaar.
-
Snij de pruimen in 2 en verwijder de pit.
-
Bak ze kort aan beide kanten aan op de barbecue.
-
Serveer warm met de koude crème en meringues.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Wil je dit verder toelichten?
Sluiten
Schrijf je in op onze nieuwsbrief
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders