noten en zwaveldioxide en sulfieten. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Portsiroop
Ingrediënten: 50.0 g suiker 150.0 ml rode port 1.0 steranijs 1.0 kruidnagels
Doe de rode porto, suiker, steranijs en kruidnagel in een steelpannetje en breng aan de kook. Laat op een laag vuur inkoken tot een stroperige saus.
-
Vanilleroom
Ingrediënten: 1.0 el bloemsuiker 100.0 g mascarpone 50.0 ml Boni slagroom ( % VG) 1.0 vanillestokken
Roer de mascarpone los met een vork. Klop de room lobbig met de bloemsuiker en spatel de mascarpone erdoor. Snij het vanillestokje in de lengte open, schraap het merg eruit en roer door de room.
-
Verhit een gietijzeren rooster op de BBQ voor direct grillen.
-
Strijk de sneden brioche in met olie en gril de sneden kort aan beide zijden.
-
Snij in driehoekjes.
-
Schik de brioche op bordjes. Verdeel de vanilleroom erover en werk af met portsiroop en muntblaadjes.
-
Bestrooi met grofgehakte amandelen en serveer.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Schrijf je in op onze nieuwsbrief
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven