noten en zwaveldioxide en sulfieten. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Portsiroop
Doe de rode porto, suiker, steranijs en kruidnagel in een steelpannetje en breng aan de kook. Laat op een laag vuur inkoken tot een stroperige saus.
-
Vanilleroom
Roer de mascarpone los met een vork. Klop de room lobbig met de bloemsuiker en spatel de mascarpone erdoor. Snij het vanillestokje in de lengte open, schraap het merg eruit en roer door de room.
-
Verhit een gietijzeren rooster op de BBQ voor direct grillen.
-
Strijk de sneden brioche in met olie en gril de sneden kort aan beide zijden.
-
Snij in driehoekjes.
-
Schik de brioche op bordjes. Verdeel de vanilleroom erover en werk af met portsiroop en muntblaadjes.
-
Bestrooi met grofgehakte amandelen en serveer.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven