Pindanoten en sesamzaad. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Snipper de koriander fijn.
-
Hummus: giet de kikkererwten af en spoel ze even.
-
Mix de kikkererwten met 70 ml olijfolie, de groentebouillon, de tahin, het komijnpoeder, het paprikapoeder en ½ potje verse koriander. Kruid naar smaak met zout en limoensap.
-
Snij de kerstomaten in kwartjes.
-
Verwijder de steelaanzet en zaadjes van de chilipeper en snipper fijn.
-
Meng de kerstomaten met de overige koriander, chilipeper, bieslook en 20 ml olijfolie. Kruid met zout en limoensap.
-
Snij elke aubergine in 4 dikke schijven. Smeer de aubergineschijven in met arachideolie en gril ze gaar langs beide zijden in een grillpan.
-
Snij de lamsfilet in dobbelstenen.
-
Verhit arachideolie in een pan en bak de lamsblokjes kort en krachtig.
-
Besmeer een aubergineschijf met hummus. Beleg met lamsblokjes en een tweede schijf aubergine. Werk af met de tomatensalsa en rucola.
Schrijf je in op onze nieuwsbrief
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven