Gluten , Lactose , Melk , Weekdieren en noten. Kan andere allergenen bevatten.
Schil het fruit en snij in stukjes van ± 1 cm.
Smelt 20 g boter in een pan en bak de appel- en peerstukjes een 4-tal minuten.
Maak de crumble door de suikers, amandelpoeder, bloem en een snuifje zout te mengen. Snij 80 g boter in blokjes en voeg toe aan de mengeling.
Kneed met de vingertoppen tot je een kruimelige massa krijgt.
Beboter de verschillende schaaltjes. Verdeel de appel- en peerstukjes erover. Bestrooi met wat kaneelpoeder. Voeg de rozijntjes toe.
Strooi de crumble erover.
Zet 10 tot 12 minuten in een voorverwarmde oven van 175°C.
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders
Je bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Je bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven