Crumble met appel en peer

cd600a17c3a988465c9cdc035fd5f6fd12bec242bdb84f9e979539e6fc653e43.jpg

Allergenen

Lactose en Melk. Kan andere allergenen bevatten.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Verwarm de oven voor op 180°C.

  2. Schil de appelen en peren en snij alles in kleine stukjes.

  3. Meng de koude boter met de bloem en suiker tot een zanderig geheel (= crumble). Voeg een snuifje zout toe.

  4. Verdeel de appel- en peerstukjes over de ramequins.

  5. Bedek met een laagje crumble.

  6. Zet de potjes in de voorverwarmde oven gedurende 20 min, tot het fruit gaar is en de crumble gekleurd is.

  7. Haal de ramequins uit de oven en zet op een bord. Geef er een bolletje vanille-ijs bij en werk af met een takje munt.

Altijd in jouw buurt
Liefde voor het vak
Lekker vers
Van de beste kwaliteit