Eieren ‘en cocotte’ met zalm & spinazie

2a168bc314e944e3a5bbf955d2d914148962c4ff39a0d5e334c847d15d3849bb.jpg

Allergenen

Eieren, Vis, Lactose en Melk. Kan andere allergenen bevatten.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Verwarm de oven voor op 160°C.

  2. Snij de spinazieblaadjes en zalm in reepjes.

  3. Beboter de ovenvaste schaaltjes en strooi er wat zout en versgemalen zwarte peper in.

  4. Bedek de bodem van elk potje met spinazie, schep er 1 eetlepel room over en de helft van de zalmreepjes. Breek hierover 1 ei en leg er de rest van de spinazie en zalm rond.

  5. Schep de rest van de room in de potjes en plaats ze in een warmwaterbad.

  6. Zet de schaal in het midden van de oven en kook in 10 à 15 minuten gaar.

  7. Werk af met bieslooksnippers en serveer.

Altijd in jouw buurt
Liefde voor het vak
Lekker vers
Van de beste kwaliteit