Everzwijnragout met rode bessen, pastinaakfrietjes en knolselderblokjes

609479c4edfee1905a5bb0abaf73d987dca8bc3f467266893e427c79b470a0d7.jpg

Allergenen

Selder, Eieren, Gluten, Lactose en Melk. Kan andere allergenen bevatten.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Verwarm de oven voor op 200°C.

  2. Snij de selderstengels in stukjes. Schil de wortelen en snij ze in plakjes.

  3. Schil de pastinaken en snij ze in fijne frietjes. Schil de knolselder en snij in brunoise.

  4. Verhit een flinke klont boter in een gietijzeren pan en braad de stukken vlees aan op een hoog vuur. Kleur aan alle kanten. Kruid met peper en zout.

  5. Voeg er de ui, look, selder en wortel aan toe en laat even meebakken. Bestrooi met bloem en schep alles goed door elkaar. Overgiet met wildfond en tomatenstukjes.

  6. Voeg de jeneverbessen, confituur en laurierblaadjes toe. Kruid met peper en zout. Dek de pan af en laat op een laag vuur garen.

  7. Snij de pompoen in stukken, kruid met peper en zout, besprenkel met olijfolie en rooster in de oven.

  8. Plet de gare pompoen met een vork en meng er het eigeel, het broodkruim en de Parmezaanse kaas door. Breng op smaak met nootmuskaat, peper en zout.

  9. Rol het pastadeeg uit en druk er met een vorm cirkels uit. Leg een bolletje pompoenvulling aan de onderkant van de cirkel. Bestrijk de randen met water en vouw dicht, druk de rand dicht met een vork.

  10. Kook ze in enkele minuten gaar in licht gezouten water.

  11. Frituur de pastinaakfrietjes en knolselderblokjes goudbruin en krokant. Laat uitlekken op keukenpapier. Kruid met versgemalen zwarte peper en zeezout.

Altijd in jouw buurt
Liefde voor het vak
Lekker vers
Van de beste kwaliteit