Fazantfilet met kroketjes, witlof en appeltje met veenbessen

526ce57a29f181ddc27569c01fdb9e0f284f9b2d33571e3064e2f38bc48c5747.jpg

Allergenen

Gluten, Lactose, Melk en zwaveldioxide en sulfieten. Kan andere allergenen bevatten.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Schil de wortel en pel de sjalotten.

  2. Snij de groentjes in kleine stukken en bak aan in boter.

  3. Bestrooi lichtjes met bloem.

  4. Flambeer met cognac en blus met wildfond.

  5. Kook zachtjes gedurende 25 min.

  6. Voeg de room toe en laat opkoken.

  7. Giet door een zeef en bewaar de jus.

  8. Verwijder de buitenste blaadjes van het witlof.

  9. Gaar de stronken witlof zachtjes in de saus.

  10. Bak de fazantfilets goudgeel in veel schuimende boter.

  11. Frituur de kroketjes en warm de appeltjes uit de oven met veenbessen op.

  12. Snij de filets in plakjes en schik op het bord. Nappeer met de saus.

  13. Schik de kroketjes, appeltjes met veenbessen en witlofstronkjes bij het vlees.

Altijd in jouw buurt
Liefde voor het vak
Lekker vers
Van de beste kwaliteit