Allergenen

Kan allergenen bevatten.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Los de gist op in het lauwe water.

  2. Doe de bloem in de mengkom van de keukenrobot, strooi er het zout bij en meng er beetje bij beetje de vloeistof door tot je een mooie deegbal bekomt. Kneed het deeg gedurende 6 minuten, dek af en laat 5 minuten rusten.

  3. Kneed er dan met de hand de lucht uit. Verdeel het deeg in 2 stukken. Rol deze met behulp van de deegrol tot een rechthoekige vorm van 5 mm dik.

  4. Leg de deegstukken op een bakplaat. Kwast ze in met olijfolie. Dek ze af en laat 20 minuten rijzen.

  5. Duw met je vingertoppen putjes in het deeg tot tegen de bakplaat. Duw de zongedroogde tomaatjes en verse rozemarijntwijgjes in het deeg. Bestrijk met olijfolie en bestrooi met grof zout. Dek af met plasticfolie en laat nog 20 minuten rijzen.

  6. Bak in 15 minuten goudbruin en gaar op 220°C.