Focaccia met escalope van kalfsvlees, tomatensalade en verse kruiden

Kan allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Verwarm de oven op 180°C. Bak de focaccia’s 10 min.
-
Snij de tomaten in 4 en verwijder de pitjes. Snij in blokjes. Kruid met de gesneden bieslook, ui, olijfolie, peper en zout en het sap van limoen.
-
Bak de kalfslapjes in een pan met olijfolie tot ze mooi gaar en krokant zijn.
-
Snij elke focaccia in 2 en schik het vlees erop. Lepel de tomatensalade er royaal over en werk af met peterselie-, basilicum- en muntblaadjes.
-
Snij de focaccia schuin in 2 en serveer.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven