Garden focaccia

Allergenen

Kan allergenen bevatten.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Deeg: roer de gist door het lauw water.

  2. Meng de broodbloem met olijfolie en gedroogde oregano.

  3. Kneed het gistwater eronder of gebruik een keukenrobot.

  4. Voeg na 2 min kneden het zout toe en kneed door tot een egaal deeg.

  5. Smeer de deegbol in met olijfolie en laat 1 u afgedekt met een propere handdoek rusten op kamertemperatuur.

  6. Kneed het deeg opnieuw enkele minuten en rol het uit tot een rechthoek (30 x 22 cm), of een andere gewenste vorm, op een bebloemd werkoppervlak.

  7. Leg het deeg in een bakvorm met bakpapier en laat afgedekt 20 min rijzen.

  8. Warm de oven voor op 160°C.

  9. Bestrijk het deeg met olijfolie en duw met de vingers kuiltjes in het deeg over de volledige oppervlakte.

  10. Versier naar wens. Zorg ervoor dat de versiering lichtjes in het deeg geduwd wordt. Kruid met fleur de sel.

  11. Bak 45 min in de voorverwarmde oven en serveer.