Pindanoten. Kan andere allergenen bevatten.
Saus: doe de currypasta in een sauspan en roerbak 30 sec. Voeg de rest van de sausingrediënten en 4 el water toe en laat opwarmen.
Schil de wortelen en snij in schuine plakjes.
Snij de broccoli en bloemkool in roosjes.
Snij de courgette in plakjes en borstel de champignons schoon.
Steek de groenten afwisselend op prikkers.
Leg de prikkers in het stoommandje en plaats in een pot met deksel.
Vul de pot met kokend water, tot net onder de groenteprikkers, en dek de pot af.
Stoom in 7 à 10 min beetgaar.
Serveer met pindasaus en werk af met verse koriander, munt en verkruimelde kroepoek.
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders
Je bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Je bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven