Garnaalkroket met rouille

d70c12525f60a5fad18fb7e55fe5dc4c1c86df3a39073500b7e86f84b553e686.jpg

Allergenen

Schaaldieren, Eieren en Mosterd. Kan andere allergenen bevatten.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Rouille: mix de eidooier met de mosterd en azijn voorzichtig met de olijfolie. Kruid met peper en zout.

  2. Pel het teentje look en plet in de mayonaise.

  3. Werk af volgens smaak met paprikapoeder en tomatenpuree.

  4. Bak de diepgevroren garnaalkroketten op 170°C gedurende 6 à 7 min.

  5. Trek de witlofstronk in blaadjes uiteen en schik 2 blaadjes op elk bord. Verdeel er wat rucola over.

  6. Laat de garnaalkroketten even uitlekken en leg op het bord. Werk af met een toefje rouille.

Altijd in jouw buurt
Liefde voor het vak
Lekker vers
Van de beste kwaliteit